Scarlett 2i4 är ett 2-in/4-ut USB-inspelningsinterface. Det ersätter det bästsäljande Saffire 6 USB.

Prisbelönta Mikrofonförstärkare

Scarlett 2i4 har två av Focusrites prisbelönta mikrofonförstärkare. Dessa preamps är de samma som återfinns Focusrites starkaste interfaces, Scarlett 18i20 och Saffire PRO 40.

 

Utmärkt Digital Performance

Med ett 24bit 96KHz USB-interface blir ljudupptagningen mycket högkvalitativ och varje detalj fångas upp. Med Direct monitor-knappen går ljudsignalen direkt till hörlurarna utan att skapa någon tidsfördröjning. Med fyra separata outputs går det att ansluta till högtalare och skicka en separat signal till en inspelning. Som DJ kan du skicka en stereosignal till mixern och samtidigt köa nästa track i hörlurarna via stereokanalen. Scarlett 2i4 har även MIDI in- och ut port.

 

Tåligt och portabelt

Scarlett 2i4 är litet och kompakt och är lätt att ta med sig, ljudkortet kräver ingen separat strömförsörjning utan går via USB. Det spelar ingen roll om Du är på turné eller jobbar i studio. Scarlett 2i4 är inte bara snygg, det tål verkligen de extra påfrestningarna i mobila sammanhang

 

Mjukvarupaket

Scarlett 2i4 levereras med Ableton Live Lite 8, Scarlett VST/AU/RTAS Plug-in Suite, Novation Bass Station, Loopmasters content.

 

In-/Utgångar

2 line-ingångar (instrument/mikrofon) - högkvalitets XLR/ ¼“TRS Jack Combo

Utgång för Hörlurar

2 balanced monitor outputs - TRS (kanaler 1-2)

4 unbalanced outputs - RCA Phono (kanaler 1-4)

MIDI in och ut

 

Pris: 1849 (inkl. moms)

| Lšnk till tillverkare