Studio/ Data/ Inspelnings utrustning

Läs gärna våra Köpvillkor innan du handlar.

Focusrite iTrack Pocket

Högkvalitativ stereomikrofon, gitarringång samt en lättanvänd app för iPhone.

För YouTube-artisten: Skapa kraftfulla videos i stereo med professionell ljudkvalitet. Med iTrack Pocket går mastering och ljudjusteringar på ett ögonblick. Ladda upp direkt till YouTube med en enastående kvalitet som dina följare kommer att älska. Den inbyggda iPhone-mikrofonens sämre ljudkvalitet kan du helt glömma!

Med inbyggd gitarringång med förstärkarsimulator får du ett förstklassigt gitarrljud. Den medföljande appen ger dig soundet direkt! Plugga in och kör!

Officiellt godkänd av Apple, och med den medföljande Lightning-kabeln ansluter du till iPhone5, iPhone 5S eller iPhone C Inkluderar en inspelningapp - Impact by Focusrite

 

Pris: 995 SEK
Mer info om produkten | Länk till tillverkare | Länk till video

Focusrite Saffire 6 USB ljudkort

Focusrite Saffire 6 USB är ett 2 In / 4 ut USB-ljudkort med samma prisbelönta Focusrite mikförstärkare som den övriga Saffire serien. Med Saffire 6 USB får du den bästa ljudkvalitén du kan få från ett ljudkort I denna prisklass. Uppsättningen med utgångar är även idealiskt för t.ex. laptop DJs.

 

Pris: 1795 SEK
Mer info om produkten

Focusrite Scarlett 2i2USB

USB-ljudkort med 2 prisbelönta Focusrite preamps!

Prisbelönta Mikrofonförstärkare

Scarlett 2i2 har två av Focusrites prisbelönta mikrofonförstärkare. Dessa preamps är de samma som återfinns Focusrites starkaste interfaces: Scarlett 18i20 och Saffire PRO 40.

 

Utmärkt Digital Performance

Med ett 24bit 96KHz USB-interface blir ljudupptagningen mycket högkvalitativ och varje detalj fångas upp. Med Direct monitor-knappen går ljudsignalen direkt till hörlurarna utan att skapa någon tidsfördröjning.

 

Tåligt och portabelt

Scarlett 2i2 är litet och kompakt och är lätt att ta med sig, ljudkortet kräver ingen separat strömförsörjning utan går via USB. Det spelar ingen roll om Du är på turné eller jobbar i studio. Scarlett 2i2 är inte bara snyggt, det tål verkligen de extra påfrestningarna i mobila sammanhang

 

Pris: 1299 SEK
Mer info om produkten | Länk till tillverkare

Focusrite Scarlett 2i4 USB ljudkort

Scarlett 2i4 är ett 2-in/4-ut USB-inspelningsinterface. Det ersätter det bästsäljande Saffire 6 USB.

Prisbelönta Mikrofonförstärkare

Scarlett 2i4 har två av Focusrites prisbelönta mikrofonförstärkare. Dessa preamps är de samma som återfinns Focusrites starkaste interfaces, Scarlett 18i20 och Saffire PRO 40.

 

Pris: 1849 SEK
Mer info om produkten | Länk till tillverkare

Focusrite Scarlett Solo

Spela in med legendarisk ljudkvalitet

Med en bättre preamp låter din mikrofon bättre. Focusrites preamps anses av många vara världens bästa. Du får även +48V fantommatning så att du spela in med vilken mikrofon du vill.

 

 

Spela in var som helst

Scarlett Solo är litet och lätt nog att ha med i väskan och har ett stryktåligt aluminiumskal. Du kan ta med det var som helst och spela in enkelt genom att plugga in det i datorn via USB.

 

 

Fånga varje detalj

Precisionskonverterare omformar din inspelning till digitalt 24-bitars ljud med studiokvalitet och samplingsfrekvenser upp till 96kHz. Det dynamiska omfånget ligger på över 105dB!

 

 

Anslutningar:

• 1 XLR-ingång (+48V fantommatning)
• 1 Instrumentingång
• Drift: USB-ström
• 1 Hörlursutgång (framsida)
• 2 RCA ut (baksida)


 

Pris: 995 SEK
Mer info om produkten | Länk till tillverkare

Focusrite Scarlett Studio

 

Pris: 2395 SEK
Mer info om produkten | Länk till tillverkare | Länk till video

Recording Studio Zoom R16

ZOOM har återigen revolutionerat digital inspelning med den första digitala portan som använder Secure Digital (SD) minneskort.

 

Pris: 3595 SEK
Mer info om produkten

Ingvar Ljud Musik AB - Kabelvägen 13 - 311 50 FALKENBERG - 0346-241 10 - info@ingvarljud.se

© 2010 Ingvar Ljud Musik AB - Webmaster: Lithus Webbyrå Falkenberg